Hordozható homokozó!

homokozó

Nem számít, hogy jó vagy rossz az idő, ha a homokozó jól van elkészítve, akár kinti-benti alkalmazásra is jó lehet. A gyerekek kiélhetik a kreativitásukat, miközben jól szórakoznak.

Ki ne szeretett volna gyerekkorában a homokozóban játszani? Homokvárat építeni, alagutat ásni. A homokozóban a gyermek bármit meg tud valósítani, amit csak a fantáziája megszül. A hozzá tartozó lapátokkal és vödrökkel és persze némi vízzel páratlan alkotásokat tudnak készíteni.

homokozó

Milyen a hordozható homokozó?

A hordozható homokozó nyilván nem akkora méretű, mint amiket a játszótereken látni, de éppen elég nagy, hogy gyermeked elférjen benne és megvalósítsa benne elképzeléseit. Akár még két gyerek is kényelmesen elférhet benne.

A hordozható homokozók műanyagból vannak. Létezik összecsukható verziója is, ha esetleg mégsem szeretnéd téliesíteni. Összecsukva megkímélheted az időjárástól és a kalandozó állatkák látogatásától.

Ezekben a homokozókban a legjobb, hogy akár bentre is be lehet hozni, hiszen nincsen lefixálva és a viszonylag könnyű súlya miatt könnyen arrébb húzható. Mérete elfoglal egy fél szobát, de ha van rá hely, akkor a móka télen sem kell, hogy megálljon. Hogy a homok ne szóródjon szét mindenfelé, érdemes alá fóliát rakni.

Milyen homokkal érdemes megtölteni a homokozót?

A homokozót érdemes csak kifejezetten erre a célra árult homokkal feltölteni. Ennek oka, hogy az áruházak kifejezetten gyerekeknek gyűjtik össze az itt található homokfajtákat. Ebből következik, hogy biztosan nem lesz a homokban olyan dolog, amely a gyerek számára ártalmas lehet.

Ráadásul ezzel a homokkal lehet a legjobban építkezni, tehát a minőség miatt már megéri rászánni azt az összeget.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*