Játékház a hálószobába!

játékház

Kevés gyerek tud ellenállni a hálószobába felállított játékháznak legyen szó bármilyen típusról!

Játékház a szobába

Ha akkora méretű játékházat építesz vagy veszel gyermekednek, akkor biztosra veheted, hogy egyhamar nem fogja elhagyni a szobáját! A játszóházat ő maga rendezheti be, amely növeli a kreativitását, valamint a ház kis mérete miatt megtanulja rendszerezni, rendben tartani a dolgait.

A babázás egyébként fejleszti a gyermek fantáziáját és képzelőerejét is, tehát érdemes minél korábban meglepni vele a gyermeket.

A kis játékházhoz ajánlott kiegészítőket is beszerezni, hogy még izgalmasabb legyen a játék. A konyhai eszközök például a kislányok számára biztosan remek szórakozást nyújt, mint például a különböző főzőedények, játékturmix gépek. Kisfiúk számára pedig számtalan játék szerszámot lehet vásárolni, amelynek többsége még mozog is! Fúrógép, fűrész és más egyéb műanyagból készült játék kéziszerszám létezik már gyermekek számára.

játékház

Kisméretű játékház

Ugyanolyan élményt nyújt a gyerekek számára a kisméretű játékház is! Az egészen egyszerű néhányszobás játékházaktól kezdve, a palotáig bezárólag már rengeteg fajta játékházat lehet kapni. A házikóhoz pedig szintén rengeteg kiegészítő tartozik – babák, székek, asztalok, ráadásul még házi állatokat is lehet hozzá vásárolni.

Kuckó a szobába

Nem muszáj tényleges játszóházban gondolkodni, a gyermek egész biztosan örülni fog egy saját kis kuckónak is! Ez állhat egy a szobában felállított kis sátorból vagy lepedők segítségével kialakított eldugott részből. Ez lesz az ő birodalma, amit úgy rendez be, ahogy csak szeretne!

Mindet csak időben!

Ezekkel a játékokkal azonban vigyázni kell, mindenképpen vedd figyelembe a korhatár figyelmeztetéseket a dobozok oldalán. Egy túlságosan fiatal gyermek esetleg lenyelheti a kisebb darabokat, amely fulladást és egyéb egészségügyi bajokat is okozhat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*